Rossz dioptriás szemüvegtől/ kontaktlencsétől (ez a kettő is különböző) lehet szédülés/hányinger jellegű rosszullét?
A szemüvegem a legrégebbi, itthon csak ezt hordom, a kontaktlencsém újabb, erősebb dioptriás, ezt az utcán hordom, de szerintem már azóta is romlott a szemem.
Az utóbbi hetekben állandóan rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, bizonytalannak érzem magam. Lehet a látásprobléma miatt?
Tudom, hogy ez így egyébként sem ideális, de most éppen sajnos nincs plusz pénzem, amit erre költhetnék.
Sok egyéb dolog is okozhat ilyet, nemcsak látásprobléma.
Sőt, ha régóta hordod ugyanazokat a dioptriákat, szerintem nem az okozza.
Az is lehet,hogy a szemüveg számodra nem megfelelő dőlésszögben van és hányingert okoz. A kontaktlencse dioptriája negyeddel kisebb szokott lenni mint a szemüveg.
Én is rosszabb szemüveget viseltem szintén pénzbeli okokból és ha jól azaz számodra kényelmes pozícióban van akkor nem okoz hányingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!