Helyre fog állni a szemem?
Sziasztok! Nemrégiben felkerestem, egy bőrgyógyászt, miteszeres, pattanásos problémával és gyógyszeres kezelést javasolt. Elkezdtem szedni ezt az úgy nevezett Roaccutan gyógyszert, melynek rengeteg hátrányos mellékhatása van, viszont 1000-ből, vagy némelyik mellékhatásnál 10.000-ből, csak egy embert érint. A gyakori mellékhatások közé volt sorolva, szájszárazság, nyálkahartya száradás, fényérzékenység stb. Ezek közül pár nap elteltével éreztem is, hogy a szám iszonyat módon ki van száradva, majd még 2 héttel később észrevettem, hogy egyszerűen nem tudok elolvasni szövegeket messzire. Azóta homályosan látok a jobb szememre, képtelen vagyok messziről szöveget olvasni, pedig nekem soha semmi baja nem volt a szememnek, szemüveges se voltam sosem. Aztán elővettem a gyógyszer termékleírását, majd szembesültem vele, hogy mellékhatásként léphet fel homályos látás. Azt írták benne, hogy hagyjak fel azonnal a szedésével, ha ezt tapasztalom, de már majdnem 1 hete nem szedem a gyógyszert és még mindig ugyan, olyan homályos a kép.
Ti mit javasolnátok? Mit tegyek? Szemészetre akartam menni, de azt mondták, hogy csak jövőre van időpont, szóval azt elengedtem.
Szerintetek megjavul magától néhány hét elteltével?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!