Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől dagadt meg? Huzatot kapott?

Mitől dagadt meg? Huzatot kapott?

Figyelt kérdés
Az a prooblémám hogy ma reggelre a jobb szemhélyam bedagdt!nincs rajta csíépés nyom se semmi!Hajnalban néhányszor megdörzsöltem mert viszketet de aztán vissza aludtam és reggelre úgy néztem ki mint egy béka:SA ballal viszont minden rendben van!Szombaton voltam Bécsbe ahol egász nap kint voltam és nagyon erős szél volt és tegnap is szélbe voltam!Lehet hogy huzatott kapott?És mit lehetne rá tenni?köszi előre is!
2008. dec. 22. 12:41
 1/4 A kérdező kommentje:
*problémám *bedagadt,*egész, bocs gyorsan írtam
2008. dec. 22. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen a huzat okozhat gyulladást.És,hogy csak az egyik oldalt jött ki örülj neki,hogy nem mind a kettőn van.

Kamillateás borogatás jót tehet neki,de ha nem múlik háziorvos írhat fel egyszerű Neomocines szemcseppet,annak is jónak kell lennie rá.

2008. dec. 22. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most jövök a szemorvostól, nekem azért dagadt be, mert új alapozót használtam, amire allergiás vagyok. Új kozmetikumok is okozhatják.
2009. jan. 6. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már rendbejött!:)
2009. jan. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!