Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A multifokalis szemuveglencse...

A multifokalis szemuveglencse hogy működik? Nekem arra kellene hogy hol számítógép képernyőt nézek hol pl. autót vezetek. Arra is jó?

Figyelt kérdés

Ha pedig autóban ülve mobilt nézek akkor le kell vennem a szemüveget egészen közelről nézni. (Vagy ott is lehetne nálam az olvasoszemuveg)

a Ez ezeket a problémákat hogy oldja meg egy szemüveggel?

Számítógépnel is gond hogy ha nem közvetlenül a geo előtt ülök hanem pl. Ujsagotnokvadok S néha kell ránéznek kicsit messzebb a számítógépre ahhoz is szemüveget kell cserélnem.

2022. szept. 5. 06:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Akkor lenne +5,5, ha távolra nem kellene szemüveg. De nem baj, mert csak veszekedni akarsz, vagy nem érted. Úgyhogy higgy, amit akarsz. Amúgy sem olyan fontos ez egyikünk számára sem.
2022. szept. 5. 12:36
 12/12 anonim válasza:
Nekem számítógéphez nagyon nem jött be. Azt a laptop képernyőt, amit szabad szemmel jól látok, torzította, a sarkok szellemképesek voltak, a fejemet mozgatni kellett. Hogy meg lehetett-e volna szokni? Különbözőek vagyunk, engem ez nagyon zavart, de értelmét sem láttam szokogatni, ha szemüveg nélkül jól látom a laptop képernyőt. Gyalogos közlekedés fura, de szokható. Autózásig nem jutottam el, annál hamarabb vittem vissza, annyira zavart a monitoros torzítás és előnyét meg nem nagyon láttam a jól bevált távolbalátómhoz képest (amit már időnként le kell vennem, illetve alatta kikukucskálnom, de olvasószemüvegre nincs szükségem).
2023. febr. 26. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!