Miért szúrhat a szemem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két napja rettenetesen szúr a szemem. Szemüveges vagyok, aznap kontaktlencse volt benn mikor kezdődött a probléma. Sajnos nem volt lehetőségem rögtön kivenni, csak mikor délután hazaértem. Viszont a szúrás továbbra sem múlt el. Cseppentettem bele műkönnyet is, nem lett jobb. Felhívtam az orvost, felírt nekem egy szemcseppet. Használtam, de attól sem lett jobb. Most voltam ügyeleten, de elküldtek. Mit tudok tenni még?2022. szept. 3. 21:58
1/4 anonim válasza:
Allergia!
Tegnaptól rendkívűl megemelkedett az allergének mennyisége a légkőrben.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam már, de én minden nyáron allergiás vagyok, maximum viszket a szemem, de ennyire nem szokott szúrni! De aztán lehet hogy igazad van, én is jobban örülnék ha csak ez lenne a probléma :)
2022. szept. 3. 22:38
3/4 anonim válasza:
Abból gondolom,hogy ha számomra erős az allergia ,viszketésből átváltozik szúrássá.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta szerencsére elmúlt, de egy hétig is eltartott sajnos és nagyon kellemetlen volt.
2022. szept. 14. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!