Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan fejleszthetem a térlátá...

Hogyan fejleszthetem a térlátásomat?

Figyelt kérdés
Egy ideje a térlátásom nem a legjobb, nem látom normálisan, ami mellettem van. Így pl egy hirtelen jövő dolgot nem biztos, hogy észre veszek.

2022. aug. 25. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem az vagy van, vagy nincs..nagyon fontos az ember életében, sőt a vezetéhez nélkülözhetetlen...

Kérdezd meg egy egészség honlapon.

2022. aug. 25. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakorlással fejleszthető. Valójában nem a szemedet fejleszted, hanem az agyadat, az agyi idegi kapcsolatokat. Nézz közeli, majd távoli tárgyakat felváltva. Próbáld megsaccolni milyen messze vannak. Vizsgáld meg közeli dolgok felületét, mintáját, majd távoli dolgokat is. Próbáld ki milyen messzire látsz el. Neten is vannak gyakorlatok, cikkek a témában.
2022. aug. 25. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Szeirintem te kevered a látótérrel. Menj el szemészhez és vizsgáltasd meg.

Ha a látóteredből kiesnek dolgok, nem látsz periférikusan, akkor az valami szembetegségre utal.

2022. aug. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!