A látás tud javulni?
romoljon a tied, bmeg. Valószínűleg azért "javul" amúgy mert mínuszos vagy és öregszel.
Én hordok szemüveget, és képzeld, rohadtul nem javult semmit, sőt.
....4 évesen műtöttek...
nekem is folyton romlott mert anyu alig tudott mit enni adni. csak borsó vagy krumpli leves volt. 15 évesen szakácsnak tanúltam, anyunak is lett pénze, majd nekem a szakácskodással lett még plussz pénzem.
16-18 évesen folyton csak javúlt s azóta is. Most vagyok 22. de az orvosok pesten mondták h nekem nem fog beállni, de javúlni fog. pedig 16 évesen a legrosszabbra gondoltak.
az áfonya nagyon jót tesz. a sok hal, máj, sárga gyümik.
szedj is mindennap szemkapszulát s mindig legyen nálad szemcsepp. mindennap csepegtess legalább 2-szer. mégha nem is érzed száraznak.
hordj fényre sötétedő szemcsit, de ügyelj rá h kékfény szűrő is legyen.
ha veszel szemcsit s ég tőle a szemed, akkor rögtön vegyél máshol ugyanolyan dioptriát. sok fajta lencse s réteg van. pl. nekem a sok speckó rétegtől ég. a Hoya lencséket nagyon is sokan hamisítják!!! mondjuk h veszel egy hoya lencsét kékfény szűrővel s ég tőle a szemed vagy nem tudod jól letisztítani vagy hamar karcosodik. akkor tuti h hamisított!!!
mára bizony félévente kell lencsét venni mert direkt úgy csinálják h a speckó rétegek hamar elkopjanak. a napfénytől s a mosószertől és még a nedves törlőkendőktől.
én csak vizzel mosom. csak sima törlőt használok.
Rendben, köszönöm a tanácsot.
Te melyik kapszulát szeded?
Interherb fekete áfonya extraktum 250mg Az erek és a szem védelmére. 60db.
olcdó a többihez képest s 60darabos. van a jobb szememben egy ér ami nagyon tud szúrni s ez remek rá.
kollagént is fogyasztok. túl drága a kapszula. rossmanban van killagén lötty de az is drága. nálunk van valami eco famili bolt ott feszek kollagénport. már két hónap is eltellt s a fele se fogyott.
a kollagén jót tesz a szemnek. van ilyen giliszta attetsző a szememben s már totál eltűnt h kollagént szedek. de sokszor eszek csirkét a bőrével, kocsonyát, gumi cukrot.
8.
Ha valami gátolja az agy alkalmazkodóképességét, az pont a szemüveg. Mivel szemüvegben készen kapja a képet, még azt a kevés fél dioptria körüli korrigáló képességét is elveszti, plusz nem fogja tudni melyik a vezérszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!