Milyen költségekre számítsak, ha kontaktlencsét szeretnék?
Én félevente kijövök kb 35000Ft-ból. De ez változó mindenkinél, hogy milyen fajta folyadékot, és kontaklencsét kell használnod.
De általában 3 havit szoktak rendelni elsőként. Én fél éveset szoktam mostnában rendelni, mert nincs rá gond egy ideig.
Nem. Ilyen magas értéknél gyengébb lencsét is fogsz kapni, legalább is nekem -6 körül vannak a szemeim (pontosan meg nem tudom mondani), de a lencsém -4,75 és -5,25.
A kontaktlencse márkájától függ. Jelenleg Air Optix HydraGlyde-ot használok, ami egy kicsivel drágább, mint a régi, ami Biofinity CoooperVision volt. Viszont az utobbi nagyon szárította a szememet, és nem is volt kényelmes a használata. Ugye még függhet, hogy kell-e a lencsénél cilinder, vagy nem. Ha kell az is plussz költség.
Régen 3 havira fizettem olyan 13000Ft körül + a folyadék, ha kellett. Most olyan 12500 lenne a 3 havi, viszont ott már nem kell cilinder. Ha kellene az még több lenne, mert drágább márkát is használok. De ezt így nem lehet megmondani, hogy neked pontosan mennyi is lenne. Ha lágy lencsét fogsz kapni, és féléveset szeretnél majd idővel, akkor mindennel együtt ki fogsz jönni kb. 35000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!