Fáj és vibrál a szemem, mitől van, mit tegyek?
Régen is volt mar párszor ilyen de tegnap este és ma is az előbb egyszerre fáj, vibrál a szemem és hozzá érezhető egy kis fejfájdalom is, és legjobban a homlokom tájékán érezni.
Először csak fáj a szemem aztán a bal szemem bal sarkában megjelenik egy egy erős fehér fényű ferde villámra hasonlitó valami. Ha becsukom a szemem akkor is látom, barmerre nézek ott van és nagyon erősen vibrál. Aztán már látni se látok mert foltos az egész szemem és csak pár részletet látok+szédülök. Előbb azthittem, hogy csak leesett a vércukrom ezért ettem egy kanál cukrot de nem segitett ezert ittam egy pohár hideg vizet aztán megmostam az arcom és a tarkom hideg vizzel, a tarkómat azért mert úgy éreztem lázas vagyok. Kb ez 12-15 perce lehetett és ahogy eppen ezt irom meg mindig nagyon nagyon faj a fejem es a szemem viszont a vibralo villam eltunt mar csak a bal szememben latok kicsi foltokat.
Azonnal menj el szemészetre. Retina levalas előjele is lehet. Sajnos tudom miről beszélek, nekem már 2x volt. Ez nem játék.
De remélem "csak" auras fejfájás. De ki kell zárni a nagyobb bajt.
Sziasztok kiderult h agyrazkodasom volt… ereztem en h ez a rosszulet mas mint a nagyon ritkan elojovo szemfajdalmam:D
Köszönöm a válaszokat!!
Ma van a szulinapom 31.-e ez most jol jott😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!