Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet lassan egy éve...

Mitől lehet lassan egy éve vörös a szemem?

Figyelt kérdés
Egy éve vettem észre hogy vörös a szemem. Van egy rész a jobb szememben ahol 2-3 ér találkozik és az a rész újra meg újra elpattan és bevérzik. Nem súlyos de zavar. A kötelező vizsgálatok megvoltak. Vérnyomás rendben (105/60 az átlag), cukorszint rendben, tehát ez kizárva. Az egyetlen ok ami maradt, az hogy sokat ülök a monitor előtt a munkám miatt. Ez okozhatja? 6 éve dolgozom, de 1 évvel ezelőttik nem volt ilyen problémám.

2022. máj. 21. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szemésznél is voltál? Mert azt nem írod... esetleg romlott, ez akkor is lehet ha te nem érzékeled, hogy rosszabbul látsz viszont a szemed igen, ezért erőlködik.

A monitor is okoz ilyet, de ha 6 éve ugyanannyit vagy monitor előtt akkor hamarabb jelentkezett volna ez, már szerintem.

2022. máj. 21. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Votlam szemésznél 2 éve. -1.5-ös mindkét szemem. Szemfenék vizsgálaton mindent rendben talált, de lehet elmegyek hozzá megint, megkérdezem hogy mi okozhatja. Szemszárazságra szedek szemcseppet, de semmit sem segít, lehet amiatt van, de ha a szemcsepp sem segít rajta akkor nem tudom, hogy mi segíthetne.
2022. máj. 21. 14:52
 3/5 anonim válasza:
Lehet megérne egy angiológia vizsgálatot (erekkel foglalkozik)
2022. máj. 21. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy a két évvel ezelőtti diagnózis elég lesz életed végéig? Aligha.
2022. máj. 21. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Be vagy oltva?
2022. máj. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!