Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Jó nekem az a szemüveg?

Jó nekem az a szemüveg?

Figyelt kérdés

Voltam ma szemvizsgálaton. És mondták hogy távolra rosszabbul látok. És adtak rám egy szemüveget, amin mind a két oldalán lehetett cserélni az üveget, hogy megtudják melyik jó nekem. És találtunk egy jót amivel élesebben láttam. Csak az a baj hogy a végén mondta nekem az orvos hogy kint a leveleket nézzem és jobban e látom a szemüveggel. És nem láttam jobban, inkább a szemüveg nélkül láttam jobban. És ezt mondtam is neki, de valamiért ennél maradt az orvos, hogy ez jó nekem. És kicsit elbizonytalanodtam,hogy jó e lesz. Mert megvagyok szemüveg nélkül igazából, csak fájdogál már a szemem hosszabb ideje és furán látok, ezért rosszul érzem magam, ingerültebb lettem. Meg ha sokáig van kinyitva a szemem, akkor fáradt lesz és mégfurábban látok.

20L

2022. máj. 9. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz, vagy kérj beutalót másik orvoshoz.
2022. máj. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!