Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Fekete-fehér pontok a látómező...

Fekete-fehér pontok a látómezőben?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok egy olyan 3-4 éve, közelre látok de távolra nem. Egyik szemem -2, másik -3.

Egy ideje elkezdtem felvillanó pontokat látni, sötét, árnyékos helyen, illetve erős fényben is jobban láthatóak. Nem fényvillanás, inkább ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor hangyás a TV képernyő. Időszakosan elmúlik, de vissza szokott térni.

Illetve inzulinrezisztens vagyok, nem tudom hogy ez mennyire lényeges. Egyéb egészségügyi problémám nincs, nem vagyok magas vérnyomásos, nem szedek gyógyszert. Életmódomat tekintve ülő életmódom van, nem emelek nehéz dolgokat, csak könnyű fizikai aktivitást végzek.

2022. máj. 7. 12:48
 1/1 anonim ***** válasza:
92%
Fehérekről nem hallottam még, de a fekete foltok lehetnek diabéteszes retinopátia eredményei. De ha nem is az, mindenképp érdemes lenne mihamarabb kivizsgáltatni, a szemed világa nem játék!
2022. máj. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!