Milyen tapasztalataitok vannak kontaktlecsével? Milyen gyakran kell új lencse?
Kézilabdához kell, ez lesz az első, és félek a be helyezéstől illetve a ki szedéstől.
F
Nekem kb. 2hétig tartott mire rendesen betanultam a berakást, kiszedést. Ne aggódj, először azt hittem sosem tanulom meg, most meg már tükör sem kell hozzá...
Attól függ milyet veszel, van olyan ami napi lencse, tehát minden nap egy pár újat teszel be, ez higiénikusabb, de drágább.
Nekem olyan van, amit 30 napig lehet használni, elvileg napi 12 órát. Kicsit többet szoktam, mert amikor dolgozom 5 kor kelek és este 8-9 körül veszem ki, de van amikor már kellemetlen, szóval ha nem muszáj, akkor ne lépd túl a 12 órát,ez a személyes tapasztalatom.
29/N
Köszönöm a válaszokat! 3as válaszoló nekem igazából heti 4x 2órára kellene kb. az edzés idejére illetve mikor meccs van.
Melyikkel járnék így jobban, a 30napossal vagy a napival?
Kérdező!
Keress rá az árakra és összetudod hasonlítani, hogy neked a napi vagy a havi lencse éri meg jobban.
9es,de ezt nem szemész 8írja fel?
Biztonságos így rendelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!