Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szurkehalyog mutetet meddig...

Szurkehalyog mutetet meddig lehet halogatni? Szemuveggel jol latok tavolra. Nelkule mar nem latom a rendszamot, kiirast TV-ben stb. Felek a mutettol, s azt hallottam, hogy kiujul. 55 eves vagyok, ugy tudtam 70 korul okoz gondot.

Figyelt kérdés
Szurkehalyog

2022. ápr. 26. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Halogatni? Bármeddig. Nem halálos betegség. 2-es ez a megérik dolog még talán igaz volt a nyolcvanas években, de a mai műtéti technikával bármikor műthető. Nem korfüggő. Van, akinek 50 évesen már súlyos, és van akinek 80 évesen sem az.
2022. ápr. 26. 22:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Szemcsepp neve: Visomitin, Oftan Chataract , Lanosteril
2022. ápr. 26. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:

1# es vagyok,nekem is homályosodâssal kezdődött,mintha lett volna benne valami és állandóan próbáltam kiszedni, végül elmentem szem orvoshoz és szemfenéki tükrözéskor azon a szememen nem látszottak a szemfenéki erek. A hályog nem engedte le a fényt teljesen.

Elég gyorsan romlott a dolog.

2022. ápr. 27. 05:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es mindket szemeddel volt? Mutet jol sikerult? Most hogy van a szemed?
2022. ápr. 27. 07:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak ez egyikkel volt. Amikor azon kicserélték a szemlencsét akkor az volt nagyon zavaró hogy a műtött szemen kristálytiszta a szemlencse ,viszont a másikon meg a korral járó barnàsan áttetsző,és zavart ez a 2 erősen más színű világ amit így láttam,tehát kicseréltettem azt is ami nem volt hályogos csak simán kor által elszíneződött hogy egyforma legyen
2022. ápr. 27. 08:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen azóta jól van mindkét szemem köszi ez lemaradt.
2022. ápr. 27. 08:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Oszinten orulok! Mikor volt a muteted? Nem tudom miert parazok ennyire!
2022. ápr. 27. 09:00
 18/21 anonim ***** válasza:
2 éve kb... Szerintem ne parâzz. Nem fáj és utána klasszisokkal jobban fogsz látni mint valaha egész életedben
2022. ápr. 27. 09:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Még az is simán lehet hogy úgy jársz mint én,hogy annyival jobb lesz a hályogos műtött szemed utána hogy a másik fog zavarni ami elvileg egészséges csak öreg
2022. ápr. 27. 09:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Ugy gondolom, hogy korai nalam, mindig vigyaztam a szememre, komolyan. Megprobalok szerezni a szemcseppbol, bar itthon nem kaphato. Ha nem sikerul nekivagok a mutetnek. SZTK alapon vagy maganrendelesen csibaltak a tiedet?
2022. ápr. 27. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!