Szemüvegboltban visszakapom a pénzemet?
Sziasztok!
Nem rég csináltattam új szemüveget, mert a másik régi volt, és kétséges volt, hogy szét fog esni a közel jövőben. Fém, teljes keretes, egyszerű formájú, papucsos szemüvegeim voltak, a száránál figyeltem, hogy vastagabb legyen, nekem ez volt a legkényelmesebb mindig. Elmentem egy üzletbe, de iszonyat szerencsétlen keretek voltak. Végül egy műanyag keretet választottam, amit még ott az üzletben talán kényelmesnek is találtam. Készen lett a szemüveg, elmentem érte, és mikor felvettem szédültem. Az eladó hölgy azt mondta, hogy valószínűleg karcos volt a régi, azért fura még nekem az új lencse. Már 3. napja hordom, és kicsit szédülök benne, és egyszerűen nem tudom megszokni a keretet sem. Tudom az én hibám, hogy ezt a keretet választottam, de a "majd megszokod" tanácsot próbáltam megfogadni.
Szerintetek visszavihetem, hogy elnézést, de ez nem jó, esetleg visszakérhetem az árát, vagy egy részét? A jótállás ilyen esetekre nem tér ki, de mivel lassan -6-os a szemem, és az egészre több, mint 90 ezer forint összeget költöttem, így nem szeretném veszni hagyni az egészet. Tudom, az én hibám is, hogy nem a számomra megbízhatóbb keretet választottam.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!