Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van esély rá hogy leszázalékol...

Van esély rá hogy leszázalékoljanak ha csak az egyik szememre látok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol? Egyáltalán nem látsz vagy csak nagyon rosszul? Ez így kevés infó
2022. márc. 7. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez az állapot? Mi okozta? Sok mindentől függ. Meg attól is, hogy a másik szemed amivel látsz az milyen állapotban van.
2022. márc. 8. 14:21
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Én az egyik szememre teljesen vak vagyok, (el kellet távolítani a bal szem golyót)a másikra szemüveggel jól látok.

Én csak mozgás sérült kártyát akartam igényelni de nem adtak. Mivel a jobb szememre jól látok. Van egy új törvény rendeltet ami meghatározza hogy mennyinek kell lenni százalékban a látásodnak, hogy leszázalékoljanak.

De szint teljesen vaknak kellene lenned, hogy leszázalékoljanak. De néz utána, vagy beszélj a szem orvosoddal.

2022. márc. 11. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Katonának, rendőrnek, űrhajósnak ne menj. A legtöbb foglalkozáshoz megfelelsz egy szemmel is.
2022. márc. 12. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülj, ha nem találják úgy, hogy le kellene százalékolni téged.
2022. márc. 13. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de mozgássérült igazolványt csak mozgássérültek kapnak.

Van egy lista ahol fel vannak sorolva azok a betegségek/állapotok, ahol adhatnak.

A férjem tüdőbeteg, 3 métert nem tud elmenni, de mivel ezt nem mozgásszervi probléma okozza - nem jár neki! :(((

2022. márc. 14. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Valami rokkantságnak számít az egyik szem látóképesésgének elvesztése, de a leszázalékolást nem tudom hogy van.
2022. márc. 15. 20:33
 8/8 Attila1976 ***** válasza:
A féllábúnak is azt mondták és mi a probléma? Ő meg bizonygatta, nem fog ez már kinőni.
2022. márc. 16. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!