Bal szemem napok óta fáj, mintha lenne benne valami, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Borogattam kamillával, nem nagyon múlik, olyan, mintha valami nyomná, lenne benne valami, pedig tuti nem ment bele idegen dolog. Piros mindkét szemem, de főleg a bal. Vidéken lakom és itt a háziorvos Covid gyanús embereket nem fogad és ha felhívom a szemproblémával, egyből erre fog gyanakodni:/ Szerintetek mitől lehet? Milyen vény nélküli gyógyszer segíthetne?2022. febr. 3. 17:55
1/3 anonim válasza:
Ez /magában/ nem covid-gyanús tünet. Menj el hozzá, szükség esetén pedig szemészet.
Szemszárazság is okozhatja, egy szimpla műkönnyet próbálj ki, ne kamillázd ,mert az szárít.
Vagy esetleg allergia (?)
2/3 anonim válasza:
Nekem is legutóbb szemszárazság volt. Szemészet, addig meg műkönny, ami nem csak vizet, hanem ásványi sókat (?) is tartalmaz.
3/3 anonim válasza:
Nekem így kezdődött egy erős nátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!