Tőlem 30-50 méterre levő autónak látnom kéne a rendszámát?
Figyelt kérdés
Nincs szemüvegem még, kéne szemészhez menni?2022. jan. 1. 21:03
1/7 anonim válasza:
Itt egy rendkívül egyszerű, otthon is elvégezhető teszt:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 1. 21:23
3/7 anonim válasza:
Én csak szemüvegben vezethetnék, de amíg egy egeret is meglátok, ha átszalad előttem, addig nem érdekelnek sem az irányelvek, sem a vizsgálatok. Ha valamit nem látok, közelebb megyek. Soha nem zavart vezetés közben, amíg egy kismacskát is meglátok, addig így is marad.
Az sem mindegy, hogy 20, vagy 50 éves vagy. (Én 30.) Ha zavar, vagy ha segítene amúgyis a szemeden, akkor érdemes lehet. Ha nem is csináltatsz szemüveget, legalább vizsgáltasd meg.
4/7 anonim válasza:
3-as ezt majd a rendőrnek és a bírónak magyarázd. Azok nem irányelvek hanem törvények, és bármilyen rosszul is érint téged, rád is vonatkozik.
5/7 anonim válasza:
Nem kell magyarázkodnom senkinek, amíg meglátok egy egeret is.
Nem sikerült felfogni?
Ha valakit elcsapok, az nem azért lesz, mert a kesztyűtartóban volt a szemüveg, te észlény...
6/7 anonim válasza:
50 méterre biztos hogy tökéletes szemmel se lehet látni a rendszámot
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és 30 m-re?
2022. jan. 5. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!