Kötőhártya gyulladással kezdődött covid valakinek?
Ma délutánra van időpontom 3. Oltásra és reggelre kötőhártya gyulladásom lett. Szabadságon van a körzetisem, az van a rendelőben kiírva, hogy a felnőtt ügyelet lát el, az meg csak este lesz.
Nem néz ki túlzottan csúnyán a szemem, de reggelre teljesen váladékos volt, moat egyre jobban fáj, szúr, és a közérzetem is fura, olyan borzongás jön rám.
Sosem volt még ilyen szem bajom, és hallottam hogy covid tünet is lehet. Nem vagyok para gép, lehet sima szemgyulladás is, de ha covid akkor nem oltatnám be magam.
Most ezt hogy tudom kideríteni, hová forduljak?
Nekem 7-8 alkalommal volt kötőhártya gyulladásom maszkhasználat miatt (az utóbbi fél évben nem, mivel orvosi és ffp2 maszkra váltottam)… én inkább erre tippelnék nálad is, DE oltásra felesleges menned, nem fogják így beadni.
Hívd fel a háziorvosod és csinál gyorstesztet
Szabadságon van a dokim, írtam...
Itthon vagyok szabin, nem is viseltem maszkot az utóbbi napokban. Csak baráti találkozókból volt 2-3, most a családi összejövetelek is kimaradtak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!