Szemüveg probléma Becsiszolás, keret vagy mi lehet a probléma? A többi lent.
Adott két szemüveg.
1.Az egyik át lett helyezve egyik keretből a másikba -3.00 és -3.75. Korábban majdnem 3 évig hordtam az előző keretet, majd levált az orrnyereg az optikus bent tartotta orrnyereg cserére és mikor visszakaptam már torzított a szemüveg, mintha kiakarták volna csavarni a szemem, végig fájt.
Elraktam, mert időközben kontaktlencsét is kipróbáltam.
Azért vállaltam be a másik keretbe rakást, mert ugyanebben a keretben lévő régi lencséimet betudta rakni kisebb beállítással egy másik keretbe, hogy nem okoz problémát.Itt negyed-negyed dioptriával kevesebb. Egyébként nem tájékoztatott, hogy ilyet nem is nagyon csinálnak.
2. Csináltattam új szemüveget Ofotértben, korábban nem próbáltam. Dioptria ugyanúgy -3.00 -3.75.
Akárhogy próbálták állítani fizikai tüneteket produkálok tőle, hányinger, hányás, rossz közérzet.
Annyit megtettek, hogy mivel többször hajlítgatták, új keretbe helyezték.
Most vannak szemüvegeim, amikor torzítanak, nem valós látásélményt adnak. Ráadásul mintha egyik másik lencse jobban fel lenne nyomva, tehát nincs szinkronba a kettő, a talaj ahogy nézek lefele egyik irányba felfelé torzít a lencse legvégén ellenkező irányba, mintha egy folyamatos hegyre mennél fel, a tárgyak sem a helyükön vannak ezáltal.... 12 éves korom óta hordok szemüveget, érzem mikor nem normális, mégis azt kapom, hogy meg kell szokni. Mi lehet a magyarázat?
Én is nagyon el vagyok keseredve, hiszen a látásomat kellene h visszadja, látásjavító helyett látásromboló.
Nem hiszem h felcserélték.Már arra is gondoltam, hogy bizonyos keretet nem visel el a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!