Kontaktlencsés sérülés, hogyan tudnám gyorsítani a gyógyulást?
Figyelt kérdés
Reggel beraktam a kontaktlencsét, de vagy a lencsén vagy a szememen szerintem volt valami szösz vagy valami, és a lencse és a szemem közé szorult valami, legalábbis szerintem, mert még új lencse, nem gondolnám, hogy csikarna már a széle. Megsértette, égett, szúrt, mire kiszedtem már piros volt az egész szemem, mostanra már egész normalizálódott, de érzékeny és néha beleszúr. Volt már ilyesmiben részem, de ez most kellemetlenebb. Tudom valamivel segíteni a gyógyulást? Számíthatok gyulladásra? Most egy pár napig szemüvegezek.2021. dec. 30. 07:20
1/3 anonim válasza:
Semmivel. Ha nem múlik, akkor orvos. Nekem sikeresen begyulladt egy ilyen alkalommal, félig nyitott szemmel tudtam csak létezni. Fájdalomcsillapító szemcsepp -ami az első percekben iszonyatos fájdalmat okoz, hiába szólt előtte az orvos, elsirtam magam...- plusz egy hétig antibiotikum.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem mostanra mar egesz elmult, de mar masodjara fordul ez elo velem es nem tudom hogyan tudnam kikuszobolni, hogy harmadjara ne tortenjen meg. :(
2021. dec. 30. 08:48
3/3 anonim válasza:
Öblítsed le a lencsét jol, mielőtt beteszed és nézd meg, van e rajta valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!