Éjjel 1kor belement valami a szemembe. Szemészet?
Figyelt kérdés
Sajnos megébredtem éjjel, valami nagyon hirtelen El kezdte szurni a szemem. Felül lehet valami, es ha becsukom vagy pislogok akkor beleszur. Ezzel menjek szemészetre? Hiába dorzsölgettem kikönnyeztem, semmi változás.2021. dec. 20. 03:15
11/26 anonim válasza:
Én anno ezt a szemcsés arcradírt kentem bele a szemembe és az egyik szemcse felragadt a szemhéjjam alá. Szemészet lett a vége a kórházban. Ott kifordította a nő és kitörölte onnan. Semmit nem érzel, kapsz érzéstelenítős szemcseppet.
De amúgy majdnem megőrültem minden pislogástól, éreztem ahogy karcolja a szemgolyómat.
13/26 anonim válasza:
Nyilván direkt, mert még azelőtt nem próbáltam aztán gondoltam hátha...
14/26 anonim válasza:
De az szemre való?
Asztem arcra
15/26 anonim válasza:
🤣🤣🤣 Na nem mondod!? 🙄Szerinted, miért kellett dokihoz menni vele?
16/26 A kérdező kommentje:
11 na ilyen nekem is.pislogni nem tudok vagyis beleszur. De olyan ronda ott alatta. V alakban szerintem vérzik. Amúgy a kérdést azért irtam ki eredetileg meg annyira félek a szemészettől.
2021. dec. 20. 05:24
18/26 anonim válasza:
Nem kell félned. Tényleg nem érzel semmit. Én is féltem de inkább a doki minthogy menetet vágjon a szemgolyómba a valami.
19/26 anonim válasza:
17es te tényleg ennyire sötét vagy? 😯
Ismerős szavak ezek?: véletlenül, baleset volt, nem direkt, akaratlanul stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!