Par hete luktet a szemem alja, miert, hogy lehetne megszuntetni?
Figyelt kérdés
Eloszor csak az egyik szemem alja, par masodpercre, parszor egy nap luktetett. De tegnap elkezdte a masik szemem is es egyre tobbszor csinalja.
Elkezdtem 1 hete vitamint szedni. Probalok tobbet aludni, kevesebbet kepernyozni.
Szemuveges vagyok, de egy Jo eve nem hordom, nem igazan kellett. 1+os. Tegnap elovettem es most rajtam van. 26.kara kertem idopontot optikushoz.
Gondoltam esetleg a legkondi is kiszarithatja a Munka helyen.
Eddig Meg a szemuveg nem segit. Napi legalabb 20x rajon ez a rangas most mar.
Nektek volt ilyen? Mi okozta? Mennyi ido volt, mire elmult? Ha mondjuk az lenne a bajom, hogy nem hordtam a Szemuveget, akkor par nap mulva enyhulnie kene a tuneteknek, nem? Milyen gyogymodot ajalotok?
2021. nov. 18. 14:00
1/1 anonim válasza:
Magnézium hiánya is okozhatja. Arra figyelj nem mindegy milyen magnéziumot szedsz.A magnézium-oxid a legrosszabban hasznosuló,próbáld meg a citrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!