Lézeres szemműtét hány éves kortól?
Figyelt kérdés
Lézeres szemműtétet hány éves kortól végeznek? Jelenleg 19 éves vagyok és szeretném megműttetni a szemem, annyit tudok hogy 20 alatt nem végeznek egyáltalán látáskorrekciós műtétet mert addig változik az ember szeme, de például 21-22 évesen lehetséges már ilyen műtétet végezni?2021. okt. 26. 22:18
2/6 A kérdező kommentje:
És azóta is élesen látsz nem? Nekem -1es a szemem persze ez nem sok még de nagyon szeretném már megműttetni.
2021. okt. 27. 08:14
3/6 Dávid válasza:
Attól függ, hogy változott-e a dioptriád az elmúlt években.
Egy optikában ezt 10 perc alatt megállapítják.
Ha nem, akkor műthető vagy.
A műtét vagy PRK (teljesen biztonságos, extrém fájdalmas és hosszú gyógyulás) vagy Femto lézeres (biztonságos, kismértékű fájdalom és rövid gyógyulási idő).
Persze az utóbbi 2x annyiba kerül. Your choice.
5/6 anonim válasza:
Nekem 19 évesen csinálták a Sasszemklinikán, azóta is tökéletes.
6/6 szemdoki82 válasza:
Tisztelt Kérdező,
Azt, hogy az elmúlt időszakban történt-e romlás, azt sajnos sehol sem tudják megállapítani. Ezt csak Ön tudhatja, abból, hogy a régi szemüvegével jól lát-e, vagy ha elmegy egy vizsgálatra erősebbet adnak-e.
Ha nem történt romlás, jó a régi szemüveg, akkor elvégezhető a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!