Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Belement a domestos a szemembe...

Belement a domestos a szemembe, azota faj. Mitol?

Figyelt kérdés
Este belement, akkor probaltam kimosni de mar akkor is faj, ha pislogtam. Azthittem reggelre elmulik, de mostis faj meg ha pislogok. Mitol?
2021. okt. 14. 07:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Véletlenül se menj vele orvoshoz...
2021. okt. 14. 07:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Olyan konnyu koronavirus idejen oltatlanul orvoshoz kerulni...persze en hibam, mert nem oltattam be magam, de ez ketlem, hogy annyira osszejonne.
2021. okt. 14. 07:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Oltatlanul ia eltudsz menni..
2021. okt. 14. 07:09
 4/19 anonim válasza:
11%
Haha így jár az öntudatos lázadó proli aki nem oltatja be magát
2021. okt. 14. 07:17
 5/19 anonim ***** válasza:

2.ügyeletről hallottál?..

érdekes engem mindig fogadtak hamar bármi bajom volt..nem értem az ittenieket miért fogják mindig a koronavírusra mikor mostanság már nincsenek is akkora szigorítások és kezd újra élet lenni...

oltottként mondom hogy oltatlanokat is kell hogy kezeljenek ez egyedül max szájsebészeten van hogy kérnek kártyát mert ott közvetlen kell a szájban dolgozni..

2021. okt. 14. 07:21
 6/19 anonim ***** válasza:
4.Az hogy nem oltatja be magát még nem gond sőt nem proli mindenki egyéni döntése.. viszont az gáz hogy ezt használja kifogásnak hogy ne menjen orvoshoz mikor baj van...inkább megvakulna mintsem elmenne intézkedni...
2021. okt. 14. 07:22
 7/19 anonim ***** válasza:
5.még annyi hogy voltam nőgyógyászaton, fogorvosnál, szemészeten és sehol nem kértek igazolást hiába van és ki van írva mindenhol az sztkban :D egyedül a szájsebészeten kértek és mindre hamar kaptam időpontot...magadra vess amiért kifogásokat gyártasz..sürgősségin ellátnának ha most mennél..közlöd mi a gond és hidd el ilyenkor nemm fognak hezitálni...de ha nem akkor nyugodtan várd ki még tényleg baj lesz a szemeddel...
2021. okt. 14. 07:24
 8/19 anonim ***** válasza:

csak azt nem értem még hogy ment bele a szemedbe?

kispriccelt oda? vagy hogy?

2021. okt. 14. 07:26
 9/19 anonim ***** válasza:
#2: Sürgősségi problémával fogadnak védettségi kártya nélkül is. Az ügyeletre pedig nem kell időpont. Szemészeten is aznap fogadják a sürgősségi eseteket.
2021. okt. 14. 07:28
 10/19 anonim ***** válasza:

persze ez attól is függ hogy hova valósi a kérdező ha budapesti...

sürgősségin tényleg kell hogy fogadjanak. a te eseted pedig sürgős. remélem csak pár apró csepp volt az.

2021. okt. 14. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!