Ha kiszarad a szemem es a lencseben homalyosan latok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A mukonny utan is kiszarad es megint homalyos.2021. okt. 7. 11:41
2/7 A kérdező kommentje:
15+ eve de kiesett masfel ev most es ujat kaptam. Az egyik cilinderes.
2021. okt. 7. 12:36
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon elfaradt benne a szemem es kivettem most. Erre mar szemuvegben is homalyosabb lett a bal! Ez hogy lehet? Olyan mintha meg mindig lenne valami a szememben.
2021. okt. 7. 12:37
4/7 anonim válasza:
Pont ezért kérdeztem mert nem mindegy mióta viselsz lencsét Sajnos egy idő után a szem elfárad és nem bírja a lencsét ez változó kinek mikor következik be de van akinek 6-7 év A 15 év az nagyon sok.Nincs valami műtéti megoldás ? hány dioprtiád van és mínusz vagy plussz?
5/7 anonim válasza:
Ja és a cilindert van aki egyáltalán nem bírja én sem, ezért nekem sincs is rajta, nem engedem hogy rátegyék.Próbálj magadnak rendelni ugyanazzal a paraméterekkel ugyanaz a márkát csak cilinder nélkülit
6/7 A kérdező kommentje:
Probaltam azt is de akkor meg a masik elesebb. Sehogy se tud egyforma lenni a ketto.
Sajnos mutet nem johet szoba.
15 even at nem hordtam folyamatosan. Hordtam 18-25 ev kozott, aztan utana neha igen, neha nem, kimaradtak evek is. Eveken at meg csak napi lencsem volt es csak alkalmakra bontottam ki egy parat. Letezik h mar soha tobbet nem fogja birni a szemem?
2021. okt. 7. 13:21
7/7 anonim válasza:
Ismerek olyat aki 20 éve hordja és semmi baja de a többség nem bírja addig Idővel öregszik a szem és hamar kiszárad, ezért ajánlják 45 éves kor után a műtétet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!