Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet ez a szemhéjamon?

Mi lehet ez a szemhéjamon?

Figyelt kérdés
Észre vettem olyan július vége fele, hogy a jobb szememnek a szemhéján mondhatni szemhéj mögött van egy kics dudorom, vagy valami csomó. Nem is vettem észre amíg ki nem tapigattam, nem fáj, nem gátol a látásban semmit sem érzek csak szimplán ott van.Azt tudni kell rólam, hogy eléggé allergiás vagyok illetve kiskoromban a jobb szememet egy faág megszúrta és a nyoma továbbra is ott maradt. Elvileg ez jégárpa is lehet, de emelett félek nagyon a "daganat" eset miatt. Remélem valaki tud valami őszinte vagy megnyugtató választ mondani...! Köszönöm!

2021. okt. 6. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez lehet az allergiádtól is, de lehet herpesz is. Szerintem nincs nagy baj, de a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.
2021. okt. 6. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne tapogasd! Valószínű jegárpa, de a helyedben elmennék a szemészetre, hogy megnyugtasson.
2021. okt. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!