Miért idegesít de csak késő délutántól kezdve a szemüvegem?
Figyelt kérdés
Most csináltattam szemüveget, 4 napja van meg és én esküszöm mindent megpróbálok azért, hogy megszokjam, én akartam magamnak már csináltatni egyett, de este fele nagyon elkezd idegesíteni. Komolyan mondom, annyira idegesít, hogy az szerintem már rosszabb a folyamatos stressznél is. Remélem idővel megszokom, hogy tudjam egész nap hordani, és ne csak a nap első felében, mert ezt így nem bírom. Kontaktlencse, műtét felejtős. Kérlek kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy "de muszáj lesz megszoknod", mert én is tudom, itt nem arra vagyok most kíváncsi, hanem hogy mot tudtok ajánlani, veletek is így volt?2021. szept. 30. 19:12
1/2 anonim válasza:
Adj magadnak még egy kis időt, mondjuk egy hetet. Nekem is kellett legalább ennyi idő mire megszoktam, sőt még szédültem is benne egy kis ideig. Esetleg ha a délelőtt folyamán leveszed egy pár órára, akkor nem jobb a helyzet délután? Ha nem javul a dolog, akkor menj el a szemészetre, hátha tudnak valamit ajánlani
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megpróbálom délelőtt kicsit levenni és délután többet hordani, hátha. :)
2021. szept. 30. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!