A Lézeres szemműtét bevált nektek aki csináltatott ilyet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 07:03
3/12 A kérdező kommentje:
Visszaállítja a normál látást teljes mértékben?
2021. szept. 14. 08:03
4/12 anonim válasza:
nekem még jobb is lett, látom a vonal alatti 2 sort is, amit normál egészséges szemmel nem lehetne
igaz nekem csak -2es volt
5/12 anonim válasza:
Nekem is bevált. 8 éve műtötték a szemem, azóta is tökéletes. -2es volt nekem is. Annyi, hogy azóta a napfényt kevésbé bírom, ha kicsit is süt a nap, akkor napszemüvegben kell lennem.
6/12 anonim válasza:
nekem is -2 és gondolkodom rajta, hol érdemes megcsináltatni? tudtok jó cégeket, mert kicsit azért félek, hogy nehogy egy elcsesszék
7/12 anonim válasza:
Én a Sasszem klinikánál csináltattam.
9/12 anonim válasza:
Sasszemnél csináltattam 3 éve, minden tökéletes azóta is (-2 volt mindkét szemem).
10/12 anonim válasza:
ez érdekes, mert pont tegnap hívtak vissza a sasszemtől és azt mondták, hogy mivel -3 alatt van (-2;-2,25) ezért nem tudják megcsinálni. Illetve meg tudják csinálni, csak akkor közelre fog kelleni szemüveg mert pont megfordul a dioptria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!