Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A Femto lézeres szemműtéttel...

A Femto lézeres szemműtéttel mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Akinek volt ilyenje, az leírná, hogy pontosan, hogyan néz ki egy ilyen műtét? Mit jelent az, volt felhajtják a lebenyt? Az orvos a kezével csinálja?, vagy teljesen más műveletről van szó, mint amit a neve utat? Az azt követő napokon milyen az érzet?

2021. aug. 25. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/results?search_query=femto+surgery

Nyilván nem szabad kézzel, hanem egy önmetsző műszerrel alakítják ki a lebenyt. De azt is csinálhatja a lézer, olyankor beszélnek no touch-ról.

2021. aug. 28. 21:33
 2/2 anonim válasza:
Szerdán volt a Femto mutetem .Hogy pontosan ,hogy zajlik ? Lefekszel az orvos erzestelenito szemcseppet cseppent aztán ki támasztja valamivel a szemet én ezt se éreztem .Zöld fényt aztán piros fényt kellett néznem .Utánna valami vakum cuccot tett a szememre azthiszem ilyenkor készült a lebeny ez picit kellemetlen mert nyomást érzel én a szemem körül a csontomnal éreztem majd újra zöld es piros fényt néztem kb ennyi rémlik az egészből .Ne parazz rá maga a műveletbol Te semmit nem látsz :) ! Ha meg nem voltal akkor sok szerencsét :) ! Eletem legjobb döntése volt ,semmi fájdalom haza értem 50percet pihentem es estére már tv-t néztem :)
2022. nov. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!