Szerintetek mitől van ez?(kontaktlencse problémák)
Napi lencsét használ?
Egyébként a Johnson&Johnson termékei is jók elméletileg, én Top Vue-t használok, kétheteset, de a második hét vége felé már nekem is hamar kiszárad a szemem tőle, szúr, vág.
Én a Vision Expressben kapható iWear Oxygen-t használtam. Nagyon száradt tőle a szemem, pár óra után a fejem is megfájdult. Aztán a lencsek.hu oldalon rátaláltam a Biofinity CooperVision lencsére, és fellélegzett a szemem. Sokkal puhább, kényelmesebb, nagyon szeretem! Ha nem csepegtetek sem gyullad meg a szemem.
DM saját márkás tisztitó folyadékot és szemcseppet használok, meg vagyok elégedve.
Nem lehet, hogy a meleg miatt szárad ki a szeme?
Nekem is ugyan ez a problémám van, de télen viszont semmi. Szemészem mondta, hogy lehetséges.
Esetleg, ha van rá lehetősége, akkor vegye ki a lencsét, tisztisa át a folyadékkal, és rakja vissza. Ez még segíthet.
Én az Air Optix Hydro Glade lencséit használom, alapvetően nekem is nagyon száraz a szemem.
Lehet, hogy napközben keveset pislog (pl. sokat van monitor előtt). Ha kell jó kontaktlencsés tudom ajánlani a sajátomat :)
Air Optix Plus HydraGlyde helyesen és maga a lencse ugyanaz, mint a sima Air Optix, csak sóoldat helyett HydraGlyde-ot tartalmazó folyadékba van csomagolva (ez a gyártó által levédett nedvesítő mátrix neve, amit kizárólagosan a PureMoist és az AO Sept folyadékok tartalmaznak). A magam részéről nem tartom praktikusnak azt vásárolni, mert ennyival drágább is és ugyanaz a hatás érhető el, mintha a sima sóoldatosat venné meg (Plus HydraGlyde felirat nélkülit), majd beáztatná PureMoistba. Legalábbis, ameddig forgalmazzák még a simát is... Ha meg eleve nem ezt a két folyadékot használja, akkor tulajdonképpen megfizette pluszban a semmit, mert az első áztatás után vége a történetnek.
Ha már nedvesítő mátrix, akkor essék szó arról is. Amit én ajánlani tudok a HydraGlyde mellett/helyett az a hialuronsavas tisztítószerek. Biotrue, Hy-Care, ami hirtelen eszembe jut. Tisztítószerekből is ki kell próbálni, hogy melyik történet jön be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!