Miért írt fel nekem szemüveget az orvos kb 8-10 éves koromban ?
Figyelt kérdés
Nem akartam szemüveget hordani, így nem lett belőle semmi. Most 53 vagyok és nem hordok szemüveget. Ennyire balfék volt az orvos ?2021. júl. 29. 17:23
1/4 anonim válasza:
40 éve azért még fejletlenebb volt az orvostudomány, simán lehet. Vagy csak kicsit volt rossz a szemed és ahogy nőttél, korrigálódott is.
2/4 A kérdező kommentje:
A mostaninál biztosan jobb volt a szemem, de sem az olvasáshoz, sem a vezetéshez nem kell még.
2021. júl. 29. 17:40
3/4 anonim válasza:
Ilyen idős koromban nekem is felírták, mert sokat könnyezett a szemem. Azt állították, hogy szemtengely ferdülésem van. Ami nincs is. Nem is láttam benne semmit, úgyhogy nem hordtam én sem. Most van egy szemügém, de csak gyenge, mert csak a bal szemem homályos kicsit, de ezt sem hordom, mert közelre jól látok.
4/4 anonim válasza:
8-10 évesen lehetett gyerekkori távollátás, amit kinőttél. Ha kezeletlenül hagyják, mint az esetedben, annak van kockázata, de te szerencsésen megúsztad. De persze lehet az is, hogy az orvos tévedett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!