A Kontaktlencse viselése em furcsa?
Figyelt kérdés
hamar meglehet szokni?2021. júl. 15. 10:49
1/4 anonim válasza:
Én hamar megszoktam és nem nagyon éreztem semmit, amikor viseltem. Legfeljebb azt, hogy jobban látok.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem vált be. Gyakran száradt a szemem hiába a szemcsepp,rosszabb volt sminkelni mert az is irritálta ha pici belement. Volt hogy éreztem a lencsét és egyszer megsértette a szaruhártyámat is,nagyon fájt. Nekem nagyon gyakran kellett kivenni napközben,folyadékkal átmosni és vissza...Soha többet.
3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagy, vagy fiú?
2021. júl. 15. 13:20
4/4 anonim válasza:
Nem.
Egy hét alatt meg lehet szokni, ha a szemed is alkalmazkodik, ahhoz a típus/márkához. Ezt nem lehet előre tudni úgyebár, csak a proba időszak alatt, ami 1 hónap.
Ha a szemészed és betartasz minden előírást, akkor nem lesz gond vele.
Néhány példa: - nem éri víz/ csak tiszta száraz kézzel nyulunk hozzá.
- minden kivétel után fertőtlenitjuk kontaklencse folyadékkal
- csak addig hordjuk ameddig szabad
Még van egypár, de azt a semészed úgyis el fogja mondani.
Én sosem bántam meg, hogy váltottam. Nincs több homályos látás, ha fel/le nézek. Persze hátránya is van, ha már 14 óra viselés után viselém vagy bealszok, akkor kiszárad a szemem, de nem kell azonnal műkönnyért menni, mert az csak rosszabb lesz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!