Vajon jó még a kontaktlencsém?
Egy éve bontott lencse biztosan nem jó már.
Nem tudom miért kell heteket várni pl a lencsére, nyilván tudod milyen típus, milyen érték, bemész egy optikába és veszel egy dobozzal. Vagy rendelsz 1-2 nap alatt kihozzák.
Mar ket eve nem voltam a jarvany miatt lencses ellenorzesen es masik optikaba megyek igy hetfon szemvizsgalaton derul ki milyen erossegu kene(csak hetfonkent van szemvizsgalat)
Ha tehetem nyilvan azonnal megveszem hogy amig nem erkezik meg a szemuvegem lassak
De nem tudok venni vizsgalat nelkul nem adnak ki csak ugy ha tehetnem most azonnal ujat vennek mert tudom hogy nem a legegeszsegesebb de ez van nem tudok ujat venni most azonnal pedig fontos lenne
De sajnos heteket kell varni
“Bemész egy optikába is veszel egy dobozzal”
Látszik hogy te nem vagy szemüveges, ez nem ilyen egyszerűen megy, nincs náluk halomban minden féle lencse...
Hát én eddig bármelyik optikába beugrottam mert sos kellett lencse, adtak. Azt sem kérdezték meg, hogy saját magamnak lesz-e egyáltalán.
Netes rendelésnél meg pláne.
Milyen lencsét használtál korábban?
#5 20 éve szemüveges vagyok, de lehet, hogy 25.
Mivel a kérdező nem írta milyen lencsét használ, csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni. Egy sima biofinityt vagy egy air optixot +- 5 dioptriáig szinte mindenhol tartanak készleten.
De vannak nagyobb üzletek, ahol kb minden van készleten vagy ha nincs, akkor délutánra vagy másnapra beszerzik.
Mivel nem tudjuk milyen erossegu kell nem tudok venni meg sok helyen papirok nelkul ki sem adjak es szerintem ez amugy igy normalis hiszen boldog boldogtalan aki semmit nem tud a dologrol ne csessze el vele a szemet mert ,,szerintem kell -3as lencse”
Putrisba megoldodott a dolog egy masik szemuveg szaraval talan kibirja azt az 1hetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!