Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért hasogat a fejem?

Miért hasogat a fejem?

Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem pár hónappal ezelőtt egy hasonló kérdést. Akkor még online oktatás volt. Folyamatosan szinte megállás nélkül hasogatott a fejem. Akkor a szüleimmel arra gondoltunk, hogy a szememmel van probléma. Nem voltunk még vele szemészeten, de kaptam egy olvasó szemüveget kölcsön ami tudom csak még nagyobb probléma anyukámtól és az akkor segített. De azóta eltelt több hónap és most már mivel nyári szünet van nincs online oktatás, nincs számítógép, nincs semmi. Amikor olvasok akkor azt mindig természetes fénynél teszem ha pedig már sötét van mindig kapcsolok villanyt a szobában. A hajamat nem fésülöm a szemembe pedig imádom így hordani és a mobiltelefont is kerülöm csak zenehallgatásra használom. Sohasem voltam frontérzékeny, mert tudom, hogy ez is okozhat fejfájást, de speciel fogalmam sincs mikor milyen front van már ha van. Most mégis a már megint több mint egy hete kezdődik elölről. A fejem hasogat és nem értem mi az oka. Esetleg tudna valaki ebben segíteni.

2021. júl. 2. 09:16
 1/1 Senior Séf ***** válasza:
A fejfájás leggyakoribb oka puszta dehidratáció.
2021. júl. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!