A Szegedi szemklinika jó választás lehet lézeres szemműtét elvégeztetésére?
csak azt tudom h 25-30 éves korig ajánlott a műtét mert ekkor áll be a szem egy bizonyos dioptriára. kb. 1-2-3 évig várni kell, vizsgálni h valóvan nem változik stb.
Pesten a sasszemklinika -6 -ig műt 560 000ft. Budai klinika -12-ig 400 000ft.
Részletfizetés is van s mára nem emelhetnek, nem lehet kamat stb. tehát nem fogsz a részletfizetéssel tőbbet fizetni.
Köszönöm a választ, nagyon hasznos. Ezek szerint a Budai lehet a jobb választás?
Szegeden egy klinikáról tudok, ezt a linket találtam hozzá: [link]
Ez is kib@szott jónak tűnik.
Ez is egy jó klinikának tűnik. Vannak ugyanolyan gépeik s eljárásaik, mint a saszem vagy a Budai klinikának. Ha ez van hozzád közelebb akkor menj csak el, mert ez is jónak tűnik.
Majd még én is érdeklődöm felőlük.
Régebben Pécsen is nézegettem s akkor nem voltak jók. Azt is megnézem hátha fejlődtek azóta.
A saszem az én véleményem s tapasztalazom szerint azért nem jó, mert a jobb szememben találtak valamit, de nem akarták velem közölni s úgy akartak megműteni.
valamnt a neve sem tetszik, mert nagyon arra hajtanak h mindenki odamenjen, mert h a sas az jól lát stb. stb.
na meg sokat hazudoznak. nem is írhatnak fel szemüveglencsét, pedig állítólag szemorvosok.
az oldalukon sem tájékoztatják a betegeket, nehogy megijedjenek. pl vab olyan műtét ahol lehet h lézereznek, de az orvosnak kézzel akkor is a szem egy részét el fel kell hajtania, majd le kell hajtania. ami totál nem fáj csak az emberek megijednek. de jobb a tudás mint a tudatlanság.
sokan a műtét közben bepánikolnak hiszen olyat csinál a doki, amit vele előre nem közöltek.
a sasnál túlságosan úgy beszélnek az emberrel, mintha kisóvódás lenne a páciens.
stb.stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!