Mitől remeghet az egyik alsó szemhéjam, van erre valami kezelés?
Figyelt kérdés
Ott kezdődött, hogy kb. egy hete belement valami a szemembe (talán kicsi rovar, vagy szempilla, fene tudja) és akkor azt a szememet kidörzsöltem folyó víz alatt, meg utána az alsó szemhéjamat lehúztam, hogy benézzek alá, hogy maradt-e ott valami, de már nem volt ott semmi. Valószínűleg ez utóbbit túl erősen csinálhattam, mert azóta időnként kissé remeg annál a szememnél az alsó szemhéjam. Kényszeres pislogás nincs tőle, nem vörös, kívülről sincsen semmilyen nyoma stb. és nem is piszkálom direkt, de nem akar elmúlni, és kissé zavaró.
Mitől lehet ez, valami idegzsába, vagy a szemmozgató izom "láza", ami így jön ki, vagy valami más? Van valami kezelés erre, pl. kenőcs vagy gyógyszer ha pl. idegi alapú?
2021. jún. 9. 19:11
2/2 anonim válasza:
Az én esetemben vitamin és ásványianyaghiány okozta. Egy kis magnéziumos pezsgőtabletta lehet, hogy segítene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!