Kislányom rövidlátó. Érdekelne hogy hogyan is zajlik ez a folyamat?
Kislányom 11 éves lesz egy pár nap múlva. Sajnos a gyerek elmondása alapján Kiderült hogy nem jól lát. Másnap elvittük a doktornőhőz. Aki szem cseppet írt ki neki.
Az lenne a kérdésem hogy mi a folyamata ennek az egésznek.
Hiába olvasgatok az interneten sajnos nem tudok neki semmit sem mondani.
A doktornő azt mondta a szemcsep után derül ki hogy mit fogunk tovább csinálni.
Meddig kell csopogtetni a szemebe?
Hívd fel a dokit es kerdezd meg ot. O tud csak pontos informaciot adni. Gondolom mondta meddig kell cseppenteni. Ha mar nem kell, gondolom vissza viszed normal szemvizsgalatra, ott kiderul hogy kell e neki szemuveg es milyen.
7 napig kell csepegtetni
8 nap reggel becsepegtettem és viszem vissza a dokihoz.
Az ez követő dolog érdekelne hogy mi szokott történni
Szem csepp a vizsgálat miatt kell. Fű de régen volt már. Emlékszem azzal a cseppel milyen rossz volt látni.
9 évesen kezdődött nekem is a rövid látás.
Most vagyok 24. Már -5 dioptriám van.
Több mint 10 éve használok kontaktlencsèt. Egy megváltás volt. Szemüveggel azért a látószelesseg leszűkül.
Nem jó dolog rövidlátónak lenni.
Amit az orovos ajánl azt tartsatok be. Ez sajnos mindig rosszabodni fog. Javulni magától nem fog.
Esetleg szemtorna ami talán megoldás lehet. De el kell fogadni szemüveg/kontaktlencse nélkül nem lehet meglenni.
Ajánlották annak idején a labda játékokat.
Én majd ha gyereket szültem megműtettem.
Sziasztok.
7 napig csepegtettem a lányom szemét.
Ma vittem vissza az orvoshoz és lát mindent betűt így az orvosnő nem írt fel neki szemüveget
1 hónap múlva kell vissza vinnem kontrollra
Mindenkinek köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!