Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Színtévesztő vagyok? Kérem...

Színtévesztő vagyok? Kérem csak az válaszoljon aki ért hozzá vagy volt hasonló helyzetbe. A beszólásra nem vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
A "való életbe" teljesen jól látom a színeket,nem keverem tényleg ha azt mondják hogy hozd ide a piros, kék, sárga, barna, rózsaszín vagy akármilyen színű tárgyat simán megkülönböztetem illetve bármiről legyen szó... Viszont voltam üzemorvosnál ahol alig pár számot ismertem fel a színtévesztést vizsgáló könyvből. 17 éves vagyok és eddig az összes ilyen vizsgálaton kiskorom óta megfeleltem és emlékszem is rá hogy mindig láttam... Mi lehet a probléma.
2021. máj. 28. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha egyebkent nem okoz ez neked gondot, akkor nincs problema. Ezeken az abrakon en is nehezen tudom megallapitani, hogy milyen szint kene latnom, de egyebkent en sem vagyok szinteveszto.

Orvos mit mondott ra?

2021. máj. 28. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta h "hát ez nagyon nehézkesen ment" és kérdezte h színtévesztő vagyok e. Mondtam neki hogy én nem tudok róla. És végülis azt írta hogy megfelelek viszont rendőr szeretnék lenni és így most kétségeim vannak.
2021. máj. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!