Kifelé kancsalítást sikerült valakinek szemüveggel korrigálni vagy esetleg normalizálni?
-valószínű el megyek vele orvoshoz magán úton a véleményezés/állapot felmérés nem kerülhet olyan sokba.
-műtét semmi kép nem érdekel akkor inkább el fogadom magam ilyennek még ha tudom hogy hátrányban leszek az élet különböző területein pl nem tudom jogsit szerezhetek-e,párkeresés,munka pl bankban ügyfélfogadóként tuti nem alkalmaznának.
Most 25 vagyok 23 évesen még nem állt fenn ez a helyzet.
Nem tudom talán a több tv-nézés, számítógépezés napi 8 óra meló miatt majd ez a hobbim is szóval megint akár 8 óra vagy máshová helyeztem a monitort és nem velem szembe volt ha nem oldalt talán ez miatt alakult ki. Viszont anyum is kancsal volt valamilyen szinten szóval örökletes is lehet.
Nekem nem sajnos.. viszont ha szemüveges vagy..előbb lézeres műtét legyen ..utána kancsalság ellenes műtét.
Lézeres: Budai Szemészeti Központot ajánlom
Kancsalság ellenes műtéthez: Dr.Domsa Patríciát..Non Plus Ultra Látásközpont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!