Sasszemklinikáról tapaszt? Aki volt már náluk, esetleg meg is műtötték, leírnátok a véleményeteket?!
Szia !
Az ingyenes alkalmasságin megvizsgálják a szemedet , hogy alkalmas-e. Ez függ pl a szaruhártyád vastagságától , ami mindenkinél más , tehát mindenképp el kell menned , hogy kiderüljön műthetnek-e.
A dioptria nem probléma , nagyobb dioptriát is műtenek tudtommal.
A nővérek segítőkészek és kapsz egy tájékoztatót is amiben leírják mit szabad és mit nem .
(De fontos odafigyelni mert errol viszont mar eltero velemenyeket kaptam minden nővértől illetve orvostól. )
A műtét gyors és fájdalommentes , inkább az utólagos odafogyelés a neheze.
A mutet utan a szemed ujra elromolhat termeszetesen, de ez csak attol fugg , hogy mennyire vigyazol rá, illetve idos korban az emberek szeme deformálódik így elrontja az eredményeket ( 50 év körül ) .
Én 5 éve mütettem meg, a műtét után jobb volt a látásom mint bárkié, de ez leromlott az gyogyulási idoszakban egy normális szintre, azóta ugyan olyan jo mint bárki másé ( Talán azert mert minden orvos mast mondott, hogy mit szabad es mit nem .)
Ha azt mondják, hogy meg tudnak műteni, akkor szerintem mindenkeppen erdemes , illetve a weboldalukon tudsz olvassgatni ha tobb információ erdekel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!