Zöldhályogom van?
Szemorvosom magas szemnyomást mért (20, 21) és azt mondta, hogy ez valószínűleg a súlyos közellátásom mellékhatása.
A jelentésre azt írta fel, hogy glaukoma. Ez akkor azt jelenti, hogy magas a szemnyomásom, ezért zöldhályogom van, vagy azt hogy zöldhályogom van, ezért magas a szemnyomásom.
Remélem érthető voltam.
Tudom, ezt meg tőle kellett volna megkérdezném, de csak itthon olvastam a papírt
Zöld hályog = glaucoma.
Szerintem az van.
De! Sokszor csak ra írnak a papirra egy BNO kódot, ami nem is a valóság,de anélkül nem adnak ki papírt.
Altalaban azért erre adnak vmi kezelést, annak ellenere hogy nem gyógyítható sajnos. Pl. Szemcsepp otthonra vagy visszahiv kontrollalni a szem belnyomast,injekcióra illetve egyeb vizsgalatokra.
Tudom hogy nehez elerni az orvosokat, de en megprobalnam telefonon felhivni,vagy emailt irni mostanaban es rakerdezni, mert még friss a talalkozas emlekezni fog rád. Később mar lehet nem, ha nem vagy gyakori páciense.
Azt szoktam amugy csinalni h felirom a kerdeseimet mielott telefonalok, mert a stresszben mindig elfelejtek vmit megkerdezni.
Kaptam cseppet (LaprosEP).
A doki néni azt mondta, hogy a rövidlátás miatt (-17 plusz cilinder) magas a szemnyomásom. Zöldhályog az csak említés szintjén került szóba (családban van-e valakinek).
A jelentésben szerepel a glaucoma szó. De nem mondta, hogy nekem az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!