Arra, hogy ne költs ilyen baromságokra, mert csak marketing az egész, egyik sem hatásos.
2021. márc. 11. 20:24
2/10 anonim válasza:
Nekem rendes dioptriás szemüvegem van már 10 éve, kékfényszűrős 5 éve. Folyamatosan hordom, mert nélküle nem látok, de tényleg semmit nem hat ez a kékfényszűrés. Egy barátom is vett egy sima dioptria nélkülit, mert hogy "az online tanulás miatt sokat ül a gép előtt és fáj a szeme meg a feje"... De már az utcán is hordja divatból, mert elég szép kerete van, meg jól is áll neki, de hogy ez a kékfényszűrés tényleg nem segít, az fix xD
Annak több értelme van, ha benyomod az eszközödön az éjszakai fényt. Na az tapasztalatom alapján tényleg segít.
2021. márc. 11. 20:33
3/10 anonim válasza:
f.lux app ugyanezt csinalja, meghozza ingyenesen
2021. márc. 11. 20:36
4/10 A kérdező kommentje:
Nem a telefon miatt kell, hanem laptop miatt, és nem jó nekem az éjszakai fény (nincs is olyan a laptopomon) mert színekkel dolgozom és azzal változnak a színek.
Viszont az elszomorít, hogy azt mondjátok hogy nem használ. Nem tudom mi lesz így velem.
2021. márc. 11. 20:41
5/10 anonim válasza:
Valoban nem hasznal, sajnos ez van, hiaba pontoznak le. Keress ra a neten, vannak tanulmanyok ezzel kapcsolatban. Par honapja volt egy ugyanilyen kerdes, ott kuldtem par tanulmany, ha erdekel, keresd meg.
2021. márc. 11. 20:51
6/10 anonim válasza:
Nekem kékfényszűrős szemüvegem van, legközelebb simát veszek..
2021. márc. 11. 21:15
7/10 anonim válasza:
Nekem Hoya lencsevel van kekfenyszuros szemuvegem. Napi 8 orat nezem a monitort es nekem teneg hasznal. Anelkul fel ora utan minden bajom van. Ha hasznalom nem farad a szemem es nem is faj, nem hunyoritok. Ha budspesti vagy tudok nagyon jo optikat ajanlani.
2021. márc. 11. 21:54
8/10 anonim válasza:
#4 Ha windows 10-ed van, akkor tuti van a laptopon. Viszont igen, akkor ez így nem opció. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kékfényszűrős lencsém kicsit sárgábban adja át a színeket. Tehát ránézek a fehér falra szemüveg nélkül, fehér, szemüveggel kicsit sárgásabb. De tényleg csak kicsit, valszeg nem befolyásolná a munkádat. Kipróbálhatod, hátha tényleg neked segít, ahogy 7esnek is.
2021. márc. 11. 23:54
9/10 anonim válasza:
De az is lehet, hogy cdak placebo hatás az egész xd De mindegy, még ha be is beszéled magadnak, akkor is legalább működik xD
2021. márc. 11. 23:55
10/10 anonim válasza:
Nekem dioptriás kék fény szűrős. Elég sokat vagyok gép/ mobil előtt és nekem is sokkal jobb. Korábban a nap végére vérben volt a szemem, hiába vettem le a gépen, telefonon a kék fény erejét. Most már csak kicsit zavar, hogy kijelzőt kell bámulnom egész nap suli/kapcsolattartás miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!