Ofotértben mennyire jöhet ki árban egy -7-es lencséjű alap szemüveg?
Figyelt kérdés
Teljesen alap darabra gondoltam, legolcsóbb keret jó lesz hozzá. Sajnos -7 körüli a párom szeme, tehát nem számítok rá, hogy olcsón megússzuk. Van egy 15 ezres kuponunk de gondolom nem számít mert direkt úgy fogják kalkulálni az árat, hogy ne érje őket veszteség.2021. febr. 14. 16:20
1/10 anonim válasza:
Maga a lencse filléres dolog. A keret az, ami megdobja a szemüveg árát.
2/10 anonim válasza:
-7 dioptriájú szemüvegben nem szabad megvenni a legalapabbat, csak ha nagyon nem telik rá. Legalább egy vékonyított lencse kell, különben nagyon szarul néz ki. Tényleg nagyon szarul.
Plusz ugye ilyen dioptriával lételem a szemüveg, szóval ilyen karcvédő meg mindenféle réteg is kéne rá, ezek nagyon jók.
Sajnos ismerem a helyzetet, nekem -6-os van, de árat nem tudok mondani, mert nem Magyarországon élek. (Enyém Svájcban fél éve kb. 500 CHF volt, de minden extrával.)
3/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam a lencse a drága dolog.
2021. febr. 14. 16:36
4/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen 50 ezres összeget nem tudunk rászánni így hirtelen csak már karcos a lencse, törött a keret meg minden baja van már.
2021. febr. 14. 16:39
5/10 A kérdező kommentje:
32 ezer lett összesen. Szerintetek drága?
2021. febr. 16. 17:06
6/10 anonim válasza:
Ebből mennyi volt a keret? Mert Ofotértben rendesen fel van húzva az áruk. Én fizettem már náluk a dupláját keret miatt sokkal gyengébb lencsével, szóval, ahhoz képest nem drága.
7/10 A kérdező kommentje:
15 volt a keret.
2021. febr. 17. 14:35
8/10 anonim válasza:
Ha jól rémlik, akörül mozognak a kezdő keretek, náluk akkor mondhatjuk azt, hogy annyira nem drága. Szerintem amúgy érdemes máskor kisebb optikákban is körülnézni.
9/10 anonim válasza:
AKkor nem is volt olyan vészes. Az én utolsó itthon vásárolt szemüvegem végül 55000Ft volt a Visionben, hasonló dioptriával. Az elmúlt években már csak megnézetni járok a szemem, a lencsét külföldről rendelem (kb. 10000Ft-ból megvan 1.67-es vékonyítással), ezt tetetem be itthon keretbe.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi akkor megnyugodtam :)
2021. febr. 19. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!