Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szembetegseg vagy agydaganat?

Szembetegseg vagy agydaganat?

Figyelt kérdés

Kb honapja ereztem eloszor hogy mintha egnenek a szemeim.

Azota ez elmult, de gyakorlatilag alig tudom nyitva tartani, faradtak, gyengek a szemeim.

Messzebbre nem latok olyan jol. Nem hordok szemuveget, 4 honapja volt szemvizsgalatom ahol tablaolvasasnal 1 betut rontottam de azt mondta a doki hogy az belefer.

Milyen szemproblema lehet ez?

Kb 2 eve volt koponya MR vizsgalatom ami negativ lett, lehet azota hogy kialakult agydagant okozza a panaszaimat?

Megyek 1.5 het mulva szemeszetre.

2021. febr. 13. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki égő szemek hatására agydaganatra gondol, ott már mentális problémák is vannak.
2021. febr. 13. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Majd az orvos megmondja, azért van.
2021. febr. 13. 17:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Nemi hipochondria es panikbetegseg van bennem ezt en is tudom.

De egy hipochonder is lehet agydagantos.

2021. febr. 13. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Agydaganatnál nem tünet az ilyesmi, de ezt gondolom, hogy te is tudod, mivel már utánaolvastál a témának.
2021. febr. 13. 17:25
 5/12 A kérdező kommentje:

De lehet tunete a lataszavar.

Romlo latas, vagy hogy a kivetitot mar nem latom elesen az lehet tunet.

Ebbol kovetekzetetve a faradtnak erzodo szem is.

Tevedek?

Meglerdezhetem, hogy orvos/szakerto vagy?

Mit javasolnal?

2021. febr. 13. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Égő szemekről volt szó, nem pedig látászavarról. Ha nem arra gondoltál, akkor érdemes lenne máshogy megfogalmaznod a kérdést. Szakember nem vagyok, viszont tudom használni a Google keresőt, ami ezen a fórumon bőven átlag feletti tulajdonság. Azt javaslom, hogy látásproblémák esetén ne agydaganatra gondolj, hanem fordulj a szemészetre. A legtöbb esetben a legegyszerűbb válasz a nyerő, te pedig a legszélsőségesebbet preferálod.
2021. febr. 13. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, az életkor előrehaladtával mindig enyhülni fog a hipochondriád, és olyan negyven felé teljesen el is fog tűnni ez az életedből.

De a kérdésre válaszolva, nem, ez egyáltalán nem tünete az agydaganatnak. Gyakorlatilag teljesen kizárt hogy az okozná.

Egyszerűen túlterhelt a szemed, pihentesd, valamint ha légkondis, vagy túlfűtött főleg betonszerkezetes épületben dolgozol vagy élsz, attól nagyon kiszáradnak a szemek és égő, csípő, könnyező tüneteket produkálhatnak. Esetleg szemcsepp javíthat a problémán.

2021. febr. 13. 17:38
 8/12 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Agydaganatos volt a baràtnôm élettàrsa! Kettôs làtàsa volt és a beszédje zavaros!
2021. febr. 13. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek.

Kettoslatas es beszedzavar egyelore nincs.

2021. febr. 13. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9# "Kettőslátás és beszédzavar egyelőre nincs"....de már várod, ezek szerint. 🙂

Nyugi, nincs semmi bajod, hidd el.

2021. febr. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!