Szembetegseg vagy agydaganat?
Kb honapja ereztem eloszor hogy mintha egnenek a szemeim.
Azota ez elmult, de gyakorlatilag alig tudom nyitva tartani, faradtak, gyengek a szemeim.
Messzebbre nem latok olyan jol. Nem hordok szemuveget, 4 honapja volt szemvizsgalatom ahol tablaolvasasnal 1 betut rontottam de azt mondta a doki hogy az belefer.
Milyen szemproblema lehet ez?
Kb 2 eve volt koponya MR vizsgalatom ami negativ lett, lehet azota hogy kialakult agydagant okozza a panaszaimat?
Megyek 1.5 het mulva szemeszetre.
Nemi hipochondria es panikbetegseg van bennem ezt en is tudom.
De egy hipochonder is lehet agydagantos.
De lehet tunete a lataszavar.
Romlo latas, vagy hogy a kivetitot mar nem latom elesen az lehet tunet.
Ebbol kovetekzetetve a faradtnak erzodo szem is.
Tevedek?
Meglerdezhetem, hogy orvos/szakerto vagy?
Mit javasolnal?
Megnyugtatlak, az életkor előrehaladtával mindig enyhülni fog a hipochondriád, és olyan negyven felé teljesen el is fog tűnni ez az életedből.
De a kérdésre válaszolva, nem, ez egyáltalán nem tünete az agydaganatnak. Gyakorlatilag teljesen kizárt hogy az okozná.
Egyszerűen túlterhelt a szemed, pihentesd, valamint ha légkondis, vagy túlfűtött főleg betonszerkezetes épületben dolgozol vagy élsz, attól nagyon kiszáradnak a szemek és égő, csípő, könnyező tüneteket produkálhatnak. Esetleg szemcsepp javíthat a problémán.
Koszonom mindenkinek.
Kettoslatas es beszedzavar egyelore nincs.
9# "Kettőslátás és beszédzavar egyelőre nincs"....de már várod, ezek szerint. 🙂
Nyugi, nincs semmi bajod, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!