Mi lehet ez? (többi lent)
Nagyjából 9-10 éves korom óta (18 vagyok) minden esti fényes dolgot (pl: tv) kettős kontúrral látok, illetve szinten nagyjából abban a korban vettem észre azt is hogy mondjuk a közúti lámpák körül néha egy szivárvány karikát látok. Ezeknek sose tulajdonítottam nagy jelentőséget, mivel látásom mindig ugyanolyan jó volt, viszont az elmúlt 1-2 hétben a jobb szemem látása távolra hirtelen legyengült (nem látok vele rosszul, nem is homályos, maximum néha, szimplán megszoktam hogy jó a szemem.)Így bejelentkeztem egy szemészhez, viszont jövőhétre kaptam időpontot, szóval azt szeretném kérdezni:
Mire számíthatok a szemésznél?
És ezek a problémák tudom hogy nem szokvanyosak, és akár a zöldhályog tünetei is lehetnek, viszont lehetséges-e hogy ezek szimplán születtéssel kapcsolatos dolgok, és így maradna, vagy esetleg egy szemüveg orvosolná őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!