Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megkarcoltam a szemem felső...

Megkarcoltam a szemem felső hámrétegét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem fáj, kb. olyan érzés, mint egy szempilla lenne folyamatosan a szememben. Elmúlik/meggyógyul magától egy nap után?
2021. febr. 8. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Elvileg meggyógyul. Azért nézesd meg dokival. Valszeg ír szemcseppet meg visine krémet.

Hogy sikerült?

2021. febr. 8. 14:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Röhögni fogsz... szemöldökömet vágtam és elejtettem a kisollót, amit hozzácsaptam az arcomhoz ijedtemben.

Az gáz ha egy nagyon minimálisan elmosódnak a fények? Majdnem tökéletesen látok egyébként. (Másik szememen nem mosódnak el)

2021. febr. 8. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért menj el dokihoz. Nekem autóbaleset után volt úgy hogy azt hittem nincs benne semmi, de éreztem, hogy sérült. Mindta az ápoló, hogy ne dörzsöljem mert nem tudhatom hogy van-e benne valami.

Elvittek az ügyeletes szemészetre, 2 apró szilánkot talált, de egy fülpiszka szerű steril cuccal le tudta venni. Nekem is mosódtak a dologok, azért mentem be. Előtte távozni akartam saját felelősségre.

2021. febr. 8. 17:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2021. febr. 8. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Fejed nem fájt, nem esett nehezedre olvasni?

(Lehet csak a front és bebeszélem magamnak)

2021. febr. 8. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor minden bajom volt. Olvasni nem is próbáltam. Autópályán telibe kaptam egy embert, keresztben álltam meg, és szerencsémre nem jött senki utánam. Nem próbáltam a következő két napban olvasni.
2021. febr. 8. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, ha udvariatlan voltam...

Azért kérdeztem, mert nehezemre esik koncentrálni/könyvelést csinálni és attól tartok a szemem erőltetése miatt van.

2021. febr. 8. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond, rég volt. Szerintem ne eröltesd 1-2 napig olvasással.
2021. febr. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!