Megkarcoltam a szemem felső hámrétegét, mit tegyek?
Elvileg meggyógyul. Azért nézesd meg dokival. Valszeg ír szemcseppet meg visine krémet.
Hogy sikerült?
Röhögni fogsz... szemöldökömet vágtam és elejtettem a kisollót, amit hozzácsaptam az arcomhoz ijedtemben.
Az gáz ha egy nagyon minimálisan elmosódnak a fények? Majdnem tökéletesen látok egyébként. (Másik szememen nem mosódnak el)
Azért menj el dokihoz. Nekem autóbaleset után volt úgy hogy azt hittem nincs benne semmi, de éreztem, hogy sérült. Mindta az ápoló, hogy ne dörzsöljem mert nem tudhatom hogy van-e benne valami.
Elvittek az ügyeletes szemészetre, 2 apró szilánkot talált, de egy fülpiszka szerű steril cuccal le tudta venni. Nekem is mosódtak a dologok, azért mentem be. Előtte távozni akartam saját felelősségre.
Fejed nem fájt, nem esett nehezedre olvasni?
(Lehet csak a front és bebeszélem magamnak)
Ne haragudj, ha udvariatlan voltam...
Azért kérdeztem, mert nehezemre esik koncentrálni/könyvelést csinálni és attól tartok a szemem erőltetése miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!