Szemüveg nélkül kancsal vagyok, így hogy kaphattam hivatásos jogsit?
Figyelt kérdés
Ezt nem hiszem el, most nézem.a jogsim és mivel szemüveg nélkül fotóztak befele kancsalítok, de naaaagyon. Így nem is lehetne busz jogsim, igaz? Már egy ideje megvan, de soha nem figyeltem. Ha rajtam van a szemüveg akkor nem látszik.2021. jan. 5. 13:05
11/12 anonim válasza:
Tessék elolvasni a papírt. Biztos benne van, hogy szemüvegben. Kell, hogy legyen pótszemüveged is, hogy azt be tudjad mutatni a rendőrnek.
12/12 anonim válasza:
#6: Már nem az írni-olvasni tudás a feltétel, hanem a nyolc általános.
Emlékszem arra, hogy egyszer egy mozgássérült nő azért nem tudott jogosítványt szerezni, mert ugyan elvégezte az általános iskolát, de nem tudott írni, csak gépírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!