Kancsalság elleni műtét tapasztalatok? tanácsok?megèri?
Műtét után 2-3 napig én csukott szemmel eltem mert ki se birtam nyitni annyira fajt. Aztan mar siman kinyitottam nem fajt csak akkor ha mondjuk oldalra akartam nezni. Aztan ez is elmult max 1 het alatt. 3 honap mire a varratok felszivodnak es nekem azt mondta a doki hogy addig szurni is fog folyamatosan. De nekem csak 2 honapig szurt utanna csak neha. Viszont a varratot adddig amig fel nem szivodik(ezek szerint szerint szemelyfuggo mennyi ido mire felszivodik) erezni fogok folyamatosan barmit csinalsz. Olyat mintha valami belement volna a szemedbe (mondjuk vegulis ez tenyleg ezt tortent). De ehhez is hozzalehet szokni. Szep lassan elmulik es egyszer csak azt veszed eszre h jé nem faj. A beverzes is min 3 honap mire felszivodik de az is ugye fokozatosan. En szemely szerint nyar ota még mindig latom a szemen h a feher resz rozsaszinesebb meg ha nagyon megnezem latom a vagast is de ezt egy random ember nem latja mar. Sot a csalad se csak ha nagyon megnezik. Nekem azt mondta az orvisom hogy nem kockazatos mutet csak nagyon fajdalmas. Es ezt tapasztaltam is az elso hetbe a mutet utan. Ha az elso hetet kibirod utana mar laza. En csak batoritani tudlak
Elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!