Ez a lyukacsos szemüveg tényleg javítja a látást?
Tartós használata csökkenti a látóteret, KÁROS!!!
De ezt miért kell sokadszorra ismét kérdezni?
5-ös (meg gondolom a 3-as is):
Hiába olvassa el a szabályzatot, nem feltétlen tudja megtalálni a hasonló témájú elözö kérdéseket, mert a keresö kifejezetten rossz az oldalon. Már én is jártam jópárszor úgy, hogy kerestem egy témát, nem találtam semmit, kiírtam a kérdésemet és egyböl volt, aki belinkelt régebbi kérdéseket, csak a lényeges szó nem (úgy) volt a régi kérdésekben, ezért nem listázta ki a keresö.
Másrészt meg ha a kérdezö új az oldalon, akkor sem feltétlen találja meg a régebbi kérdéseket.
Te is rendre lettél intve, nem viseled el. De mástól elvárod.
Képmutatás mintaképe.
Tudod, csak én írtam meg, hogy AZÉRT is káros, mert ha sokat használod, lecsökken a szemed látótere.
De csak pontozzátok ezt le nyugodtan. Elvégre akárki lehet hülye, sőt: joga is van hozzá!
Máshol is pontozzátok nyugodtan le a jó válaszokat, és ha elég kitartóan csináljátok, akkor elérhetitek, hogy senki se jön ide, mert nem lesznek jó válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!